• El regidor d’Esports, Juan Mayordomo, avança que l’Ajuntament treballa en la creació d’un camp de futbol/hoquei

L’Ajuntament d’Albalat dels Tarongers ha entregat este cap de setmana els trofeus del Campionat d’España ‘Mamis i Papis’ Authentic, celebrat en el camp d’hoquei herba La Carrasca, a València, durant els dies 31 de maig i 1 i 2 de juny. Este esdeveniment esportiu va reunir equips de diverses comunitats autònomes, incloent-hi Catalunya, Madrid, Andalusia i el País Basc.

El campionat va culminar amb la victòria del Túria Club d’Hoquei Albalat dels Tarongers en la categoria Papis i del Atlètic Terrassa HC en la categoria Mamis. La final masculina va veure al Túria C.H. imposar-se per 1-0 a l’equip Race els Terços, mentres que en la final femenina, les catalanes del Atlètic Terrassa HC van aconseguir un ajustat triomf de 1-0 sobre el Carpesa HC.

El regidor d’Esports d’Albalat dels Tarongers, Juan Mayordomo, ha destacat la importància d’este esdeveniment per al municipi: “Estem molt contents d’haver pogut fer el lliurament dels premis del Campionat d’España Mamis i Papis Authentic. Este torneig ha sigut una festa de l’esport que ha servit per a reforçar el nostre camí a dotar a Albalat dels Tarongers de les infraestructures esportives que mereix. El nostre objectiu és aconseguir un camp futbol/hoquei per al municipi i fomentar la creació de clubs esportius locals”.

El lliurament de premis, celebrat el diumenge a València, va comptar amb la presència de diverses autoritats, entre elles l’alcaldessa d’Albalat dels Tarongers, María Asensi, el regidor d’Esports, Juan Mayordomo, l’alcalde d’Algar de Palància, Amable Mondragón, el president de la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana (FHCV), Jesús Gracia, així com membres de la Junta Directiva de la Real Federació Espanyola d’Hoquei (RFEH), Laura Márquez i Mónica García.

A més dels trofeus finançats per l’Ajuntament d’Albalat dels Tarongers, el diumenge es va celebrar un menjar per a tots els participants i assistents, gràcies al patrocini de DK Veiga.

Quant als premis individuals, Vanesa Villoria va ser reconeguda com la millor portera, Andrea Cuenca com la millor jugadora, i Silvia Grau es va emportar el títol de golejadora en la categoria femenina. En la categoria masculina, Oscar López va ser nomenat millor porter, Tomás Inarejos més ben jugador i Fernando Fernández es va destacar com a golejador. Els premis Joc net van ser atorgats al Xaloc HC en la categoria femenina i al Club de Camp en la masculina.