Bon dia,
Després de la ultima modificació sobre el bo social elèctric he pogut observar que fins i tot no han inclòs la informació sobre aquest bo en la pàgina web de l’Ajuntament , li la facilite perquè puguen incloure-la a manera de notícia.
Tranquil a la seua sencera disposició .
Una cordial salutació.

Després de l’última regulació i modificació sobre el bo social elèctric li han donat accés a una altra mena de persones que lògicament tenen necessitats i poden cobrir-les d’alguna manera amb aquesta subvenció.
Aquesta reducció s’atorga per a reduir els costos dels subministraments en aquest cas de la llum elèctrica , amb això es pretén ajudar a les persones que més ho necessiten .
Li han donat més accés a famílies bonic parentals i a persones en risc d’exclusió social sense oblidar als jubilats que són també un col·lectiu protegit pel govern.
Es tracta d’un descompte aplicat al total de la factura
A continuació pot punxar en els següents enllaços i consultar les preguntes freqüents i les comercialitzadores que són les úniques que poden atorgar aquest bo social elèctric.
Més informació:

https://selectra.es/energia/info/bono-social

https://tarifasgasluz.com/comercializadoras

 

BONO SOCIAL TELEFÒNIC

https://www.comparaiso.es/gestiones/contratar/teleasistencia

https://queadslcontratar.com/abono-social-telefono

 

BONO SOCIAL TÈRMIC

Aquest bo social ajuda a combatre la pobresa energètica ja que quan baixen considerablement les temperatures es dispara el consum de tota mena de gas per a mantindre càlides els nostres habitatges.

Moltes persones es veuen limitades en aquests casos ja que comporta una despesa considerable i un alt increment de les factures, igual que el bo social elèctric s’atorga a persones amb pocs ingressos , que estiga en risc d’exclusió social , pensionistes , famílies nombroses etc.

Per a sol·licitar-ho s’emplena un imprés adjuntant la documentació necessària i s’atorguen xecs amb un import únic que dependrà de la zona on residisques si fa més calor o més fred .

Per a més informació punxe ací:

https://tarifaluzhora.es/distribuidoras#distribuidoras-gas-espa%C3%Bla

https://preciogas.com/faq/bono-social-termico